Luka Mitrović ima novi klub

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Mitrović ima novi klub

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde nastaviće karijeru u španskom prvoligašu Mursiji.

Mursija, koji zauzima 15. mesto na tabeli ACB lige sa pet pobeda i 10 poraza, potvrdila je transfer.

OFICIAL: mitar_mitar9 se une a los Tercios del UCAM Murcia CB.#BienvenidoLuka#Добродошлиhttps://t.co/GLTjm5ktMH pic.twitter.com/bYO32FdZce— UCAM Murcia (UCAMMurcia) January 10, 2019

Mitrović (25, 206 cm) osvojio je s Crvenom zvezdom tri ABA lige, tri šampionata >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Srbije i četiri Kupa "Radivoja Koraća" posle čega je prešao u Bamberg. U Nemačkoj je imao mnogobrojne probleme sa povredama zbog čega je prošlog leta raskinuo saradnju s tim klubom.

Društvo u novom klubu praviće mu srpski reprezentativac Dejan Todorović, a od igrača sa prostora bivše Jugoslavije tu je i bivši NBA igrač Damjan Rudež.

Mursija ove sezone nastupa u FIBA ligi šampiona, gde je u prvoj fazi ostvarila 9 pobeda i samo 1 poraz.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

LUKA MITROVIĆ PREŠAO U MURSIJU: Srbin karijeru nastavlja u Španiji

Izvor: Kurir, 10.Jan.2019

Bivši kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović novi je košarkaš Mursije, objavio je danas španski klub.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.