Luka Jović se još nije pokrenuo

Izvor: B92, 10.Sep.2019, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Luka Jović se još nije pokrenuo"

Španski Mundo Deportivo piše o igrama koje je dosad u Real Madridu prikazao reprezentativac Srbije Luka Jović.

Mladi napadač ima poteškoće sa prilagođavanjem na novu sredinu, pošto je letos stigao u transferu vrednom 60 miliona evra.



"Postoji samo jedan razlog za dolazak Jovića u Madrid. Klub je pokušao da nadoknadi nedostatak golova, nastao prošle sezone zbog odlaska Kristijana Ronalda"
, navodi se.

Dodaje se da je srpski reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Madrid stigao kao strelac 27 golova za Ajntraht iz Frankfurta.

"Ipak, za 261 minut u belom dresu nije uspeo da se upiše u strelce. Još važnije, on nije postigao pogodak od 10. juna i pobede Srbije nad Litvanijom", dodaje se.

Autor teksta ističe da je Jović imao povredu u Realu, kao i da je odigrao osam utakmica, pet prijateljskih i tri zvanične u La Ligi.

"Uspeo je samo da pogodi prečku u utakmici protiv Valjadolida... U poslednjem meču protiv Viljareala je bio starter, zajedno sa Karimom Benzemom u sistemu 4-4-2, ali će povratak Edena Azara u startnu postavu značiti da će srpski fudbaler opet na klupu", navodi se.

Napominje se i da je Jović navodno zaradio povredu igrajući za reprezentaciju Srbije protiv Portugala.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"El Klasiko" za Napolitanca?

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2019

Anćeloti će teško sačuvati jednog od najboljih...Letnji prelazni rok je iza nas, najbolji klubovi u Španiji su se dobrano pojačali. Deluje da je Real Madrid bio aktivniji na tržištu, ni Katalonci nisu štedeli...Ipak konačni sud daće kraj sezone, ali deluje da bi za oba kluba bilo najbolje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.