Luka Jović sačuvao loptu posle istorijskog meča, a onda... (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Jović sačuvao loptu posle istorijskog meča, a onda... (foto)

Svi su čekali njegovu prvu reakciju posle neverovatne utakmice sa Fortunom.

Utakmica između Ajntrahta i Fortune (7:1) biće zlatnim slovima upisana u karijeri srpskog napadača Luke Jovića.

Postigao je pet golova i tako postao tek treći stranac kome je to uspelo u istoriji Bundeslige. Ujedno je izbio i na čelo liste strelaca Bundeslige sa ukupno sedam golova od početka sezone u ovom takmičenju, a prati ga Španac Pako Alkaser sa sedam pogodaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Kao što možete da vidite na fotografiji posle meča, Jović je sačuvao loptu sa ove utakmice kao uspomenu na istorijsko veče u Frankfurtu, a sa tribina su mu stizale ovacije.

Utisci se još uvek sabiraju, a posle meča Luka se oglasio i na svom profilu na Instagramu.

''Reči su suvišne, neverovatno veče... Hvala saigračima koji su mi omogućili da postignem sve ovo. Hvala na podršci, najbolji ste'', poručio je Jović navijačima Ajntrahta.

-

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Words are not needed, amazing night... Thanks to the teammates that they have enabled me to achieve something like this.. thanks for the support you are the best 🦅🙏🏼❤

Објава коју дели Luka Jovic (@lukajovic_35) дана 19. Окт 2018. у 2:51 PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.