Luka Jović i Ivan Šaponjić pogađaju u tandemu: Dug rafal Orlića protiv Poljaka

Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Jović i Ivan Šaponjić pogađaju u tandemu: Dug rafal Orlića protiv Poljaka

Omladinska reprezentacija Srbije ubedljiva uprvom meču trijagonala u Staroj Pazovi

Visok let Orlića u Staroj Pazovi. Omladinska reprezentacija Srbije počistila je sa terena vršnjake iz Poljske u prvoj utakmici trijagolana, na kojem učestvuje još i Rumunija - 5:2. Izabranici selektora Branislava Nikolića pokazali su klasu u odnosu na gostujuću reprezentaciju i bez problema slavili u jednom od poslednjih testova pred početak kvalifikacija za Prvenstvo Evrope >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2016.

Dvostruki strelac za Orliće bio je napadač Rada, Aleksandar Lutovac (u trećem i 68. minuut), a mrežu Poljaka pogađali su još špic Crvene zvezde Luka Jović (21), zatim nada OFK Beograda Stefan Janković (40), kao i novi prvotimac Partizana, Ivan Šaponjić (53), a koliko je jak naš sastav u ovom uzrastu pokazuje i činjenica da je na golu stajao Vanja Milinković Savić, dok je ton igri na sredini terena davao Matija Špoljarić, igrač Atletika iz Madrida.

Sastav Srbije: Milinković Savić, Stanković (60. Zličić), Zlatković (46. Gudelj), Mijailović, Stojanović, Lutovac (60. Duronjić), Glavčić (81. Ilić), Špoljarić (66. Karišić), Janković (81. Jovanović), Jović, Šaponjić.

Inače, golman Vojvodine, kao i napadači Partizana i Crvene zvezde već za vikend će se vratiti u svoje klubove, dok omladinsku reprezentaciju (igrače rođene 1997. godine i mlađi) i subotu od 11 časova u Sportskom centru FSS očekuje duel protiv Rumunije.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.