Luka Dončić izabrao GOAT-a i izazvao polemiku

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 13:59

Luka Dončić izabrao GOAT-a i izazvao polemiku

Dalas Maveriksi se ovih dana, zajedno sa Minesota Timbervulfsima nalaze na revijalnoj turneji u Abu Dabiju, a naravno da je najveći magnet Luka Dončić.

Slovenac je na jednoj od pres konferencija u prestonici Ujedinjenih Arapskih Emirata dobio pitanje ko je, za njega, najbolji košarkaš svih vremena.

Usledio je odgovor koji možda nije toliko iznenadio, koliko ga svi "analiziraju".

"Majkl Džordan", rekao je kao iz topa Dončić.

Nije dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obrazlagao svoj izbor, ali je on vrlo logičan, makar na prvu.

Džordan jeste u vrhu svih lista za GOAT-a u košarkaškom svetu, ali su mnogi smatrali da će Dončić izabrati Lebrona Džejmsa, prema kome nikada nije skrivao divljenje.

Čak je Dončić neretko pričao kako je bio van sebe kada mu je Džejms, kao "rukiju", posle utakmice poklonio dres Lejkersa.

Ipak, ispred najstarijeg aktivnog igrača u NBA, izabrao je legendu Čikago Bulsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ko je za Dončića najbolji košarkaš svih vremena

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2023

Dalas i Minesota ovih dana u Abu Dabiju igraju nekoliko revijalnih utakmica pred skorašnji početak NBA lige, a Luka Dončić je najveći magnet za tamošnju publiku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.