Luka Božić na putu novog rekorda

Izvor: B92, 25.Nov.2023, 15:18

Luka Božić na putu novog rekorda

Košarkaši Zadara izgubili su od Igokee posle produžetka 100:94 u devetom kolu ABA lige, a Luka Božić je ponovo bio centralna figura.

Božić je u poraz svog tima odigrao svih 45 minuta, postigao je 28 poena, 12 skokova i šest asistencija i to je bilo dovoljno za 43 indeksna poena.

Božić je novu sezonu ABA lige počeo na fantastičan načim u prvih deveti rundi, četiri puta je bio MVP kola, a na putu da još jednom obori rekord po najviše indeksnih poena sakupljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u jednoj sezoni.

Zvezda Zadrana minule sezone u prvih devet utakmica u regionalnom šampionatu imala je 267 indeksnih poena, a u tekućoj već ima 323 nakon istog broja odigranijh utakmica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.