Luk Remi u Kvins Park Rendžersu

Izvor: Press, 16.Jan.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luk Remi u Kvins Park Rendžersu

KPR je saopštio da je iznos transfera "klupski rekord", a mada nije navedena suma, britanski mediji navode da je za angažman 26. godišnjeg Francuza izdvojeno 9,6 miliona evra.

Remi je ranije bio dovođen u vezu sa eventualnim prelaskom u Njukasl, ali je on otkrio da su ga od te ideje odvratili menadžer KPR Hari Rednap i predsednik kluba Toni Fernandes.

"Rednap je odigrao najvažniju ulogu u mom dolasku u KPR", rekao je Remi koji bi mogao da debituje u Kvins Park Rendžersu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << već u subotu u meču protiv Ves Hema.

Remi je igrao na pozajmici u Lensu 2008. a te godine se pridružio Nici, pre nego što je prešao u Marselj 2010. Francuz je za repereznatciju igrao na 17 utakmica, postigavši četiri gola, ali je zbog povrede propustio prvenstvo Evrope 2012. Remi je drugo pojačanje KPR-a ove sezone u januarskom prelaznom roku, posle izraelskog defanzivca Tal Ben Haima.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.