Luizov naslednik igra u Brazilu, Atletiko nudi 8.000.000, Santos traži tri puta više - u kešu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2016, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luizov naslednik igra u Brazilu, Atletiko nudi 8.000.000, Santos traži tri puta više - u kešu! (VIDEO)

I to za samo 70 odsto Zekinog ugovora?!

Filipe Luis u avgustu puni 31 godinu, takvom asu nije lako naći zamenu. Atletko je zato spreman i dobro da plati, čak i za igrača kome je tek 21 leto. A baš takav igra za Santos i zadovoljava sve prohteve madridskog kluba. Samo što je i mnogo skuplji od onog što nude Jorgandžije. Brazilski I-Es-Pi-En stoga navodi da je klub iz predgrađa Sao Paula odbio ponudu od 8.000.000 evra za talentovanog levog beka Zeku. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Reč je o igraču koji je već deset godina u Santosu, od 2014. u prvom timu. Beku koji će biti član brazilske reprezentacije za avgustovske Olimpijske igre u Rio de Žaneiru. Predsednik Santosa Modesto Roma Žunior,  ipak, na ponudu od tih 8.000.000 samo odmahuje glavom.

"Jesu ponudili, ali sam ja rekao: ’Ne’. I igrač je rekao: ’Ne’. Tako da nema dogovora. Zeka ostaje u Brazilu", kategoričan je Roma Žunior u izjavi za ESPN.

Mediji su, inače, ranije pisali i o interesovanju klubova iz Serije A. Problem je, međutim, što je Zeka samo 70 odsto u vlasništvu Santosa, dok je preostalih 30 interes investicionih fondova. A Santos samo za svojih 70 odsto traži čak 24.000.000 evra. I to u kešu?!

"I moja ideja je da ostanem. Biće kako klub odluči", smireno će sam igrač.

S obzirom na Santosove finansijske ambicije sva je prilika da će ostati.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.