Luis Suarez - DA, Mesi - Ne, odlična i zabrinjavajuća vest iz Barse (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 14:52

Luis Suarez - DA, Mesi - Ne, odlična i zabrinjavajuća vest iz Barse (foto)

Katalonci se vratili na svoj stadion.

Fudbaleri Barselone već tri nedelje treniraju pred nastavak sezone, a danas su posle više od tri meseca odradili trening na Kamp Nou, na insistiranje Kikea Setijena.

U centru pažnje ponovo je bio Lionel Mesi, koji je i treći trening u nizu odradio po posebnom programu, zbog lakše povrede mišića.

Informacije o Mesijevoj povredi su mahom pozitivne i gotovo svi tvrde da će biti spreman za utakmicu protiv Majorke naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << subote, dok pojedini pišu da je Argentinac pod znakom pitanja, jer bi mogao da pogorša stanje.

Uz Mesija, po posebnom programu trenirali su Nelson Semedo i Ansu Fati, ali nisu u pitanju nikakve povrede, već samo predostrožnost lekarskog tima.

Što se tiče ostalih igrača, svi su zdravi i spremni, naravno osim Dembelea, a najvažnija vest je da je Luis Suarez dobio zeleno svetlo i da će biti najveće  pojačanje u nastavku sezone.

Barselona je danas i zvanično potvrdila da se Urugvajac vraća posle pet meseci, pošto za tim nije nastupao od Superkupa Španije u Saudijskoj Arabiji 9. januara.

I Luis Suarez se pohvalio na društvenim mrežama, uz poruku da se posle toliko borbre i žrtve i rada, konačno vraća na teren.

Después de tanto esfuerzo, sacrificio y trabajo ya por fin tengo el alta 💪💪💪🔴🔵#siemprepositivo #esfuerzomaximo #focusfuture

After so much effort, sacrifice and work I have finally registered alta #alwayspositive 💪💪🔵🔴 pic.twitter.com/piOWSJk39E

— Luis Suarez (@LuisSuarez9) June 6, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.