Izvor: RTS, 01.Dec.2020, 10:29

Luis Hamilton pozitivan u izolaciji u Bahreinu

Šampion Formule 1 Luis Hamilton bio je pozitivan na poslednjem testiranju na kooronavirus i propustiće nalazi se u izolaciji u Bahreinu.
Britanski vozač Mercedesa Luis Hamilton je pre dolasku u Bahrein imao nekoliko negativnih nalazaali je u ponedeljak imao blage simprome zbog kojih je ponovio testiranje i ispostavilo se da je pozitivan na koronavirus.

Hamilton se dobro oseća i odmah je izolovan prema protokolima kovid-19 i smernicama za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << javno zdravlje u Bahreinu, naveo je tim Mercedesa u saopštenju uz želju za što brži i uspešniji oporavak.
Hamiltonovo mesto na trci u bahreinu zauzeće jedan od rezervnih vozača Mercedesa čije će ime biti naknadno saopšteno.
Hamilton, koji je pre dva dana osvojio rekordnu sedmu titulu u Bahreinu, treći je vozač koji je obolio koronavirusa.
Serhio Perez je propustio Veliku nagradu Velike Britanije na Silverstoneu u avgustu, dok je njegov kolega iz Resing Pointa, Lans Strol takođe bio pozitivan nakon oktobarske Velike nagrade u Nemačkoj.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamilton pozitivan na korona virus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2020

Vozač Mercedesa i sedmostruki šampion Luis Hamilton pozitivan je na korona virus i neće se takmičiti na trci za Veliku nagradu Sahira u Bahreina, saopštila je Formula 1...Kako je saopšteno, Hamilton se nalazi u izolaciji u skladu sa protokolima, ima blage simptome i oseća se dobro...Britanac je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vesti iz Formule 1

Izvor: AutoBlog, 01.Dec.2020

Hamilton pozitivan na koronavirus: Propušta Sahir Sedmostruki prvak Formule 1 Luis Hamilton neće se takmičiti na trci za Veliku nagradu Sahira u Bahreinu, pošto je posle testa na kovid 19 dobio pozitivan rezultat, potvrdila je zvanično Formula 1. Kako podseća Sport Klub, Britanac je treći vozač...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.