Luis Enrike kao Rajkard u najgorim danima!

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2016, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luis Enrike kao Rajkard u najgorim danima!

Drugi najgori start Barselone u poslednjih 10 godina!

Nakon remija s Malagom, Barselona je došla do broja od 24 osvojena boda u 12 odigranih kola Lige Primere.

Ovo je najgori početak Barse u ligi još od sezone 2007/2008, kada je ekipa pod vođstvom Franka Rajkarda ostvarila učinak od 24 boda.

Zanimljivo, Barselona je te sezone sezonu završila tek na trećem mestu, pošto je drugo mesto iza Viljareala zauzeo Real Madrid.

Ipak, ništa još nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gotovo, Barselona za dve nedelje ima šansu da u direktnom duelu sa Realom priđe Madriđanima na samo bod zaostatka, ako naravno, naredne subote pobedi Real Sosijedad u gostima.

Inače, u poslednjih 10 godina, dva najbolja starta ostvarili su Tito Vilanova i Herardo Tata Martino koji su 2012, odnosno 2013. ostvarili učinak od 11 pobeda i remijem u prvih 12 kola.

Ovo su Barsini startovi posle 12 kola u poslednjih 10 godina:

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.