Luis Adrijano - Serija A naredna stanica?

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luis Adrijano - Serija A naredna stanica?

Sjajni Brazilac iz redova ukrajinskog Šahtjora nalazi se na meti tri velikana iz Serije A ali će konačnu reč o eventualnom transferu dati "Rudari".

Nakon osam godina provedenih u ukrajinskom Šahtjoru Luis Adrijano mogao bi da promeni sredinu i preseli se na Apeninsko poluostrvo.

Menadžer brazilskog internacionalca otkrio je da za njegovog klijenta postoji interesovanje tri italijanska kluba dodavši pritom da će Šahtjor imati konačnu reč u eventualnom transferu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Tačno je da italijanski klubovi žele Adrijana. U pitanju su Roma, Inter i Milan ali sve zavisi od Šahtjora. Ukoliko neko od navedenih ekipa uspe da dobije zeleno svetlo za transfer onda možemo da pričamo o konkretnim stvarima" rekao je Žilmar Velos.

Sjajni Brazilac preselio se u Donjeck još 2007. godine a od tada je odigrao 161 utakmicu za Šahtjor a u prethodnoj sezoni postao je najbolji strelac u istoriji kluba sa 117 pogodaka.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.