Ludnica u Napulju: Fudbalska strast kakva se retko viđa VIDEO

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 14:42

"Ludnica" u Napulju: Fudbalska strast kakva se retko viđa VIDEO

Koliko navijačima i igračima Napolija znači titula koja je na vidiku, videli smo posle velike pobede nad Juventusom u nedelju.

Navijači su kasno uveče dočekali pobednički povratak svojih ljubimaca iz Torina, stotine vespi je pratilo timski bus do centra grada, a onda je fešta u Napulju je trajala celu noć, iako titula još uvek nije zvanično osvojena.

Igrači su uživali u spektakularnoj atmosferi koju su na ulicama priredili navijači, a koliko su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oduševljeni, jasno se vidi na snimcima koji su podelili na društvenim mrežama.

Nema sumnje da je ovaj tim i pre svega ovaj grad zaslužio da slavi titulu šampiona Italije, prvu od 1990. godine.

Napoli može postati prvak već sledeće nedelje, za to mu je potrebna pobeda nad Salernitanom i da Lacio ne savlada Inter.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.