Ludnica u Mostaru, vratio se Velež! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludnica u Mostaru, vratio se Velež! (video)

Kadrovi sa ulica Mostara svedoče kakva euforija vlada među navijačima Veleža zbog povrtaka u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Nakon tri sezone provedene u Prvoj ligi Bosne i Hercegovine mostarski Velež zborio se za povratak u najviši rang takmičenja što je izazvalo veliku euforiju među pristalicama kluba koji je svojevremeno igrao četvrtfinale Kupa UEFA.

Velež je u pretposlednjem kolu Prve lige Federacije BiH savladao Bosnu Visoko kao gost (2:0) tako da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kolo pre kraja zadržao četiri boda prednosti u odnosu na Olimpik iz Sarajeva i tako obezbedio plsman u Premijer ligu.

Takav epilog doveo je do masovnog okupljanja "Rođenih", najvatrenijih pristalica Veleža, na ulicama Mostara, pa je igračima pri povratku iz Visokog priređen spektakularan doček.

Mostarsko naselje Zalik pretvorilo se prethodne večeri u navijački kop koji je pesmom i bakljama pozdravljao povratak Veleža u BiH elitu posle tri sezone.

Povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine obezbedio je i banjalučki Borac, tako da kolege iz komšiluka več pišu o tome kako bi naredna sezona mogla da bude najzanimljivija od raspada SFRJ.

Naredne sezone u Premijer ligi će igrati Sarajevo, Željezničar, Velež, Borac (Banjaluka), Čelik (Zenica), Sloboda (Tuzla), Zrinjski i Široki Brijeg, a to je u datom momentu, ali i sa istorijske tačke gledišta, najbolje što fudbal u Bosni i Hercegovini ima.

Team bus arriving to Mostar pic.twitter.com/ahfcpzDKJA

— Saša Ibrulj (@sasaibrulj) 25. мај 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fudbaleri Veleža osigurali povratak u BHT Premijer ligu BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2019

Vratili smo se gdje nam je mjesto i tu ćemo i ostati, poručili su u slavljeničkom i jednoglasnom tonu iz tabora Fudbalskog kluba Velež, nakon što su pobjedom (2:0) u gostima kod Bosne u pretposljednjem 29. kolu Prve lige Federacije BiH osigurali titulu i povratak u BH Telecom Premijer ligu ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.