Ludilo u Monci, Gasli stigao do prve pobede! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2020, 18:01

Ludilo u Monci, Gasli stigao do prve pobede! (video)

Trka u Italiji obilovala sudarima, kaznama uz jedan restart trke.

Vozač ekipe Alfa Tauri Pjer Gasli pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Italije u Monci i ostvario prvu pobedu u karijeri.

Gasli je u izuzetno uzbudljvoj trci u poslednjem krugu odbio napade Karlosa Sainca iz Meklarena i postao 109. pobednik trke Formule 1.

Treće mesto zauzeo je Lens Strol iz Rejsing Pointa.

Četvrto mesto zauzeo je Lando Noris iz Meklarena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << peti je bio Valteri Botas iz Mercedesa, a šesto mesto zauzeo je Danijel Rikardo iz Renoa. Sedmi je bio Luis Hamilton iz Mercedesa, a osvojio je i dodatni bod za najbrži krug trke.

Vozač Renoa Esteban Okon zauzeo je osmo mesto, deveti je bio Danil Kvjat iz Alfa Taurija, a 10. mesto zauzeo je Serhio Peres iz Rejsing Pointa.

Trka je u 27. krugu bila prekinuta nakon što je vozač Ferarija Šarl Lekler udario u zaštitnu ogradu. Ni drugi vozač Ferarija nije bio srećniji, Fetel je završio takođe trku ranije zbog kvara motora.

🚩 RED FLAG 🚩

Big accident for Leclerc 💥

He loses it on the Parabolica and hits the wall hard, The Ferrari driver is out of the car.

📺 Live on Sky Sports F1

📱 Live on the App and Sky Go

💻 Live Blog: https://t.co/CkqLNAZAQx#SkyF1 | #F1 | #ItalianGP 🇮🇹 pic.twitter.com/JJKEiHUx0L

— Sky Sports F1 (@SkySportsF1) September 6, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gasli srećan zbog prve pobede u Formuli 1

Izvor: Beta, 06.Sep.2020

Vozač ekipe Alfa Tauri Pjer Gasli rekao je da je presrećan zbog današnje pobede u trci za Veliku nagradu Italije u Monci, njegove prve u Formuli 1."Trka je bila luda, a mi smo imali koristi od crvene zastave. Toliko toga sam prošao za poslednjih 18 meseci, ostvario sam prvu pobedu u Formuli 1 i ne...

Nastavak na Beta...

ONO ŠTO TE NE UBIJE, TO TE OJAČA: Hamilton preuzeo odgovornost za grešku koju je napravio!

Izvor: Kurir, 06.Sep.2020

Vozač Mercedesa Luis Hamilton preuzeo je odgovornost što je tokom današnje trke Formule 1 za Veliku nagradu Italije ušao u boks dok je ulaz bio zatvoren i rekao da je zadovoljan što je osvojio bodove.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.