Ludilo KAN – Kamerun u nadoknadi prošao dalje VIDEO

Izvor: B92, 23.Jan.2024, 21:03

Ludilo KAN – Kamerun u nadoknadi prošao dalje VIDEO

Fudbaleri Senegala pobedili su Gvineju rezultatom (2:0) i kao prvoplasirani tim grupe C prošli u osminu finala.

Strelci za Senegal bili su Abdulaje Sek u 61, odnosno, Iliman Ndiaje u prvom minutu sudijske nadoknade vremena.

Senegal je prvi u grupi sa maksimalnim učinkom, dok je Gvineja završila kao trećeplasirana sa četiri poena, baš kao i Kamerun.

Potpuna ludnica je viđena u susretu Gambije i Kameruna (2:3).

Kamerun je vodio od 56. minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << golom Toka Ekambija, da bi Gambija preokrenula preko Dželoua u 72, odnosno Kolija u 85. minutu.

Kameruncima je za prolazak igrala samo pobeda, do koje su i došli, nakon autogola Gomesa u 87, odnosno pogotka Vua u prvom minutu nadoknade.

Na trenutak su bili šokirani posle izjednačujućeg gola Sanea u četvrtom minutu nadoknade, međutim, taj pogodak poništen je zbog igranja rukom nakon konsultovanja VAR tehnologije.

Kamerun je dalje prošao zbog više postignutih golova od Gvineje, kojoj ostaje nada da će završiti među četiri najbolje trećeplasirane ekipe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.