Lude godine Runija i Džerarda...

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 11:24

Lude godine Runija i Džerarda...

Ne toliko reprezentativna izdanja nekadašnjih kapitena Engleske.

Poznato je da fudbaleri, pa još engleski, vole da se opuste posle svojih obaveza. Tabloidi jedna čekaju ta njihova opuštena izdanja u šta smo se uverili više puta. Hugo Rodaljega, nekadašnji fudbaler Vigana, je na Instagramu podelio par detalja o Stivenu Džerardu i Vejnu Runiju - miljenicima Engleske.

"Kada bi ljudi znali koliko sam puta naleteo na Runija u Mančesteru kako pije kao ludak ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << broj prilika u kojima sam video kako Džerard pleše na šanku bez majice. I oni su ljudi, ne postoji ništa loše tu. Mogu nabrojati na prstima jedne ruke koliko fudbalera ne pije. Uživam u piću i plesu. Obožavam salsu. Znam da smo fudbaleri, ali smo i ljudska bića takođe", izjavio je Kolumbijac.

Rodaljega je igrao skoro četiri godine u Viganu. Sam klub je u 'sendviču' između Liverpula i Mančestera geografski gledano, i ne čudi što su zvezde Premijer lige nailazili jedni na druge.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.