Ludak u elementu, neće u Lacio!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2016, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ludak" u elementu, neće u Lacio!

Dramatično, kako drugačije kada je on u pitanju.

Marselo Bielsa trebalo je da sedne za kormilo Lacija.

Ipak, pisanja od pre par dana su se ispostavila kao tačna, Marselo Bielsa neće biti trener Rimljana.

On se predomislio, ne želi da dođe u Lacio zbog Lotita koji mu je obećavao par igrača u ovom prelaznom roku, ali ništa od toga nije uspeo da izvede.

Simone Inzagi ostaje trener, barem na kratko. Italijanski mediji pominju da će Lacio krenuti tužbom ka Bielsi, ostaje nam da vidimo kakav će biti ishod svega.

Ono što je sigurno, Bielsa neće sedeti na klupi italijanskog kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Marselo Bijelsa opravdao nadimak, dao ostavku posle dva dana!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2016

Dramatično, kako drugačije kada je "Ludak" u pitanju. Trajao je na klupi Rimljana čak 48 časova...Marselo Bielsa trebalo je da sedne za kormilo Lacija...Ipak, pisanja od pre par dana su se ispostavila kao tačna, Marselo Bielsa neće biti trener Rimljana...On se predomislio, ne želi da dođe u Lacio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.