Luda utakmica Miloša Teodosića

Izvor: MVP.rs, 30.Okt.2016, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luda utakmica Miloša Teodosića

Srpski košarkaš nije imao svoje šutersko veče, ali je malo falilo da stigne do tripl-dabl učinka.

CSKA je u utakmici VTB lige jedva došao do trijumfa nad Avtodorom u gostima. Meč je ušao u produžetak, a šampion Evrope je slavio rezultatom 104:103.

Ipak, pored tesne pobede Armejaca oči "bode" statistika koju je imao sjajni Miloš Teodosić. Kapiten srpske reprezentacije je umalo ostvario tripl-dabl učinak. Zabeležio je 22 poena, 11 skokova i osam asistencija, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << a iznudio je i osam faulova. Takođe je šutnuo 15 trojki, od kojih je čak 14 promašio! Sa penala je bio nepogrešiv (7/7) dok je pogodio šest dvojki iz devet pokušaja. Na kraju je imao indeks korisnosti 22.

Istu valorizaciju je imao Kajl Hajns, uz nešto "običniju" statistiku. Amerikanac je na svom kontu imao 12 poena i 11 skokova. Tomislav Zubčić je bio sjajan u poraženom timu sa 20 poena, 11 uhvaćenih lopti i četiri dodavanja.

Ostale utakmice VTB lige će biti odigrane u nedelju i ponedeljak.

Rezultati:

Nižnji Novgorod - Lokomotiva Kubanj 66:93

Parma - Jenisej 79:81 (Anđušić 19p, 5sk, 7as, 5il)

Avtodor - CSKA 103:104 OT (Teodosić 22p, 11sk, 8as)

Nedelja:

Uniks - Cmoki Minsk

Zenit - VEF Riga

Ponedeljak:

Kalev - Astana

(foto: VTB)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teo šutirao trojke 1/15, ubacio 22 poena!

Izvor: Mondo, 30.Okt.2016

Neverovatnu partiju pružio je naš as u VTB ligi..."Ova ulazi sigurno"..."Sad neću promašiti"..."Moram da pogodim"...U zrelom dobu velike karijere, jedan od najboljih evropskih košarkaša Miloš Teodosić malo kada forsirao je u utakmicama u kojima ga nije išao šut, tim pre što je sposoban asistencijama...

Nastavak na Mondo...

Za nevericu: Teodosić promašio 14 trojki, ali je bio najefikasniji igrač utakmice?!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Okt.2016

Od Miloša Teodosića smo do sada navikli i na to da ima loše dane, ali i tada gotovo redovno "izmisli" poen ili asistenciju i dorpinese uspehu CSKA...Međutim, potpuno nestvarno zvuči podatak da je srpski plejmjeker uspeo da promaši 14 od 15 šuteva za tri poena na jednoj utakmici?!..Nesvakidašnji...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.