Luda ideja: Pirlo se vraća u Italiju?!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2015, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luda ideja: Pirlo se vraća u Italiju?!

Pojedini mediji na Čizmi tvrde da nije nemoguće...

Na Đuzepe Meaci su namirisali skudeto! I pored toga što ne blista Inter je na deobi prve pozicije sa Fjorentinom, a na sve to aktuelni šampion Juventus ima ozbiljan zaostatak i ne deluje ni izbliza dominantno kao prethodnih sezona. Sve to podgreva nadu navijača Nerazura da bi konačno mogli da se dokopaju titule. 

Slično razmišlja i Roberto Mančini, ali on je svestan šta ovoj ekipi nedostaje kako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bi mnogo lakše pobeđivala u onim manjim utakmicama, a dobro je poznato da se skudeto osvaja baš na tim mečevima.

Italijanski mediji tako su danas objavili informaciju da Mančini ima, kako oni rekoše, ludu ideju. Naime, trener Intera želi da u januarskom prelaznom roku angažuje Andreu Pirla?! Mediji na Čizmi tvrde da Roberto Mančini redovno zove telefonom popularnog Mocarta i da mu "udvara", jer po svaku cenu želi da ga vidi u svom timu. Kada je vodio Mančester Siti to mu nije pošlo za rukom, ali sada je na Mančinijevoj strani i činjenica da MLS ligi sledi pauza, tako da...

Mediaset tako recimo podseća na situaciju kada je iz Amerike u Milan dolazio Dejvid Bekam i tvrdi da to uopšte nije nemoguća misija, iako je Pirlo u više navrata ponovio da ne želi da napusti SAD.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.