Lučić: Važan meč za Bajern, ali je Zvezdi biti ili ne biti

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 14:38

Lučić: Važan meč za Bajern, ali je Zvezdi "biti ili ne biti"

Košarkaš Bajerna Vladimir Lučić rekao je da se nemački tim nalazi u dobroj formi pred duel sa Crvenom zvezdom.

Ekipa Pabla Lasa u petak od 20.30 sato dočeku beogradske crveno-bele u 27. kolu Evrolige.

"Kao i svaka druga utakmica, ali je lepša atmosfera jer veliki broj navijača dođe ovde, baš kao i kada gostuje Partizan. Volim da igram u ‘vrućoj’ atmosferi, pa zbog toga budem dodatno motivisan i u Beogradu i u Minhenu. Biće to praktično gostujući teren >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za nas. Važan duel za obe ekipe, za Zvezdu možda malo više, s obzirom da imaju pobedu manje od njih i ovo im je ‘biti ili ne biti’ utakmica. Nadamo se da ćemo posle ove pauze što pre uhvatiti ritam i odigrati dobar meč“, rekao je Lučić za Sport klub.

Novo kolo elitnog takmičenja dolazi posle dvonedeljne pauze zbog reprezentivnih takmičemnja, koja je prijala bivšem košarkašu Partizana.

"Apsolutno. Nisam bio deo reprezentacije, ali mi je drago da su slavili u obe utakmice. I dalje imam određenih problema sa rukom, jer sam se vratio kroz utakmice i nisam imao mnogo vremena za trening. Tih četiri ili pet dana sam proveo na terapijama i radeći specifične vežbe za ruke – to uvek dobro dođe Videćemo, nadam se da ću nastaviti u ovakvom ritmu do kraja sezone, prethodna dva meseca su dobro prošla“, rekao je Lučić, koji je potom govorio i o igri Bajerna ove sezone.

"Mislim da smo imali nesreću u nekim završnicama, izgubili smo dosta utakmica koje su se lomile, ali sada smo u dobrom ritmu – dobili smo 11 od prošlih 13 utakmica, osvojili smo i Kup. Gledajući rezultate i razvoj situacije, mislim da je realno da napadnemo plej-in u Evroligi, ali zato će biti potreban veliki broj pobeda do kraja sezone. Praktično, imamo pravo da izgubimo dve, eventualno tri utakmici. Šansa još postoji, ali smo svesni da će biti teško“, kaže krilni košarkaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.