Lučesku u Šahtjoru još dve godine

Izvor: B92, 25.Mar.2013, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučesku u Šahtjoru još dve godine

Trener Šahtjora iz Donjecka Rumun Mirčea Lučesku produžio je ugovor sa tim klubom na još dve godine.

Lučesku se u nedelju sastao sa predsednikom Šahtjora Rinatom Ahmetovim gde su postigli dogovor o produžetku saradnje.

"Kada smo pregovarali o novom ugovoru novac uopšte nije bio problem jer on nije važan niti meni, niti Misteru. Zanimala me je samo jedna glavna stvar - da li je ovaj tim dosegao svoj maksimum ili može da napreduje?"

"Mister mi je na to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odgovorio: 'Volim naše navijače, volim naše igrače i verujem u svoje asistente. Ubeđen sam da ako ujedinimo snage zajedno sa klubom, možemo dostići nove visine'. To je bio odgovor", rekao je Ahmetov.

Time je stavljena tačka na glasine da će 67-godišnji Lučesku sledeće sezone preći na klupu Pari Sen Žermena.

Jedan od najuspešnijih rumunskih stručnjaka preuzeo je Šahtjor 2004. godine i sa ovim ukrajinskim klubom osvojio Ligu Evrope u sezoni 2008/09.

Lučesku je u karijeri trenirao i reprezentaciju Rumunije - od 1981. do 1986, kao i Dinamo iz Bukurešta, Inter, Rapid, Galatasaraj i Bešiktaš.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.