Luburić i Grbić: Emotivno smo bili ispražnjeni

Izvor: RTS, 23.Sep.2018, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luburić i Grbić: Emotivno smo bili ispražnjeni

Reprezentativac Srbije Luburić i selektor Grbić izjavili su nakon poraza od 3:0 od Poljske da je ekipa pretrpela emotivno pražnjenje nakon pobede nad Francuskom i prolazom u narednu fazu takmičenja.
"Dobili smo dve verovatno najbitnije utakmice za sada na prvenstvu, desila nam se tipična situacija za ekipu koja se već kvalifikovala. Dogovor je bio da damo sve od sebe, ali nismo imali potrebnu energiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što je i razumljivo za ovakav meč", izjavio je Luburić, nakon meča.

Selektor Grbić izjavio je da nije poraz nije bio prijatan, ali da razume svoje igrače.
"Izgubiti 3:0 na ovako lak način uopšte ne prija pred najvažniju fazu na prvenstvu, ali ono što sam igračima rekao je da ih razumem, da smo se potrošili nadljuske napore da bi izborili plasman, razumem osećaj praženjenja", izjavio je Grbić.
Srbije se plasirala u finalni deo takmičenja, a žrebom u ponedeljak će saznati svog protivnika.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.