Lovren: Gol Balotelija bio je olakšanje za sve u klubu

Izvor: Sportal.rs, 29.Okt.2014, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovren: Gol Balotelija bio je olakšanje za sve u klubu

Fudbaler Liverpula Dejan Lovren rekao je da je gol Marija Balotelija u meču Liga kupa protiv

Svonsija olakšanje za sve u klubu. Liverpul je sa 2:1 pobedio Svonsi u Liga kupu.

Svonsi je poveo u 65. minutu golom Marvina Emnesa, a izjednačio je Baloteli u 86. minutu, osam minuta pošto je ušao u igru. Njemu je to bio tek drugi gol za Liverpul od kako je ovog leta došao iz Milana.

- Mislim da smo svi u klubu osetili olakšanje. Ja sam bio siguran da će Mario dati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << gol danas, sutra, bilo je samo pitanje vremena. Svi verujemo u njega, radi veoma naporno na treninzima - rekao je Lovren za britanske medije, prenosi Medije.

Pobedu Liverpulu u meču sa Svonsijem i prolaz u četvrtfinale Liga kupa doneo je upravo Lovren u 95. minutu.

- Sjajan je osećaj postići gol za pobedu. Bila je to teška utakmica, ali smo pokazali karakter. Mislim da smo igrali bolje nego u prethodne dve utakmice i da smo 100 odsto zaslužili pobedu.

(Foto: Beta/AP/PA, Peter Byrne)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.