Lotito isterao svoje, prodaće najskupljeg Srbina na svetu!

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lotito isterao svoje, prodaće najskupljeg Srbina na svetu!

Izgleda da je našao pravog kupca.

Pari Sen Žermen važi za jedan od najmoćnijih klubova na svetu.

Francuzi pokušavaju da stignu do evropskog trona i na tom putu ne štede novac kako bi ispunili cilj.

Nakon velikih kupovina, PSŽ će se upustiti u trku za potpis reprezentativca Srbije Sergeja Milinkovića Savića, tvrde francuski mediji.

Skauti "Svetaca" su prisustvovali derbiju Rima u kojem je SMS pružio veoma dobru partiju u ubedljivoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobedi svoje ekipe nad Romom.

On bi predstavljao zamenu za Adrijena Rabioa koji će napustiti Park prinčeva kao slobodan igrač, dok je nekadašnji fudbaler Vojvodine procenjen na čak 150 miliona evra od strane Klaudija Lotita.

Sergej je nedavno produžio ugovor sa Laciom koji ga vezuje za Rim do leta 2023. godine, ali i pored toga Lotito ipak neće moći da računa na toliku svotu novca zbog nešto slabijih rezultata ove sezone.

Bez obzira na sve okolnosti, SMS će u slučaju prodaje postati najskuplji Srbin ikada.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lotito prodaje Sergeja u Francusku?

Izvor: B92, 03.Mar.2019

Posle velike pobede u gradskom derbiju nad Romom (3:0), mediji u Italiji i Francuskoj pišu o novoj ponudi za reprezentativca Srbije Sergeja Milinkovića-Savića...Kako stvari stoje, sva je prilika da će narednog leta konačno napustiti klub sa "Olimpika", a naredna destinacija mogla bi biti Francuska...Za...

Nastavak na B92...

STOTKA ZA SRBINA: PSŽ ponovo zagrizao sa Sergeja Milinković-Savića! Lacio spustio cenu

Izvor: Kurir, 04.Mar.2019, 00:34

Fudbalski klub Pari Sen Žermen navodno priprema ponudu od 100 miliona evra za fudbalera Lacija Sergeja Milinković-Savića, preneli su danas italijanski i francuski mediji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.