Lotito: Italija da se ugleda na Englesku

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Okt.2013, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lotito: Italija da se ugleda na Englesku

Predsednik Lacija Klaudio Lotito rekao je da Italija, kada je u pitanju borba protiv rasizma, treba da se ugleda na Englesku.
(FOTO: forzaitalianfootball.com)
Da li ceo klub treba da plati zbog par pojedinaca? Ja predstavljam Lacio koji je protiv rasizma. Englezi to dobro rade, oni pronađu pojedinca i kazne ga, ako je kriv – rekao je Lotito italijanskim medijima.
Lacio je u više navrata kažnjavan zbog rasističkih ispada njegovih navijača.
Lotito je predsednika Lacija od 2004. godine i za to vreme rimski klub je osvojio dva italijanska kupa i jedan domaći superkup.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Lotito: Italija da se ugleda na englesku borbu protiv rasizma

Izvor: Blic, 12.Okt.2013, 15:33

Predsednik fudbalskog kluba Lacio Klaudio Lotito rekao je da Italija, kada je u pitanju borba protiv rasizma, treba da se ugleda na Englesku..."Da li ceo klub treba da plati zbog par pojedinaca? Ja predstavljam Lacio koji je protiv rasizma. Englezi to dobro rade, oni pronađu pojedinca i kazne ga, ako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.