Loši maniri uprave Intera: Guarina teraju iz kluba, on ne želi da ide!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2015, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loši maniri uprave Intera: Guarina teraju iz kluba, on ne želi da ide!

Odlični kolumbijski vezista Fredi Guarin u poslednje dve godine bio je jedan od glavnih nosioca igre milanskog Intera, ali su to na Đuzepe Meaci izgleda olako bacili u zaborav.

Uprava milanskog velikana ozbiljno je razljutila Kolumbijca, pošto mimo njegove volje želi da ga proda, kako bi donekle opravila klupsku kasu nakon dosadašnjeg vrlo aktivnog dejstvovanja na transfer tržištu.

Guarin je izuzetno nezadovoljan načinom na koji se uprava kluba ophodi prema >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << njemu, pa će njegov menadžer u najskorijem periodu odleteti za Milano i sesti za sto čelnicima Nerazura.

Fenerbahče je već odreagovao na signal sa severa Italije, pa je Interu poslao ponudu od 6.000.000 evra, dok u Milanu zahtevaju 2.000.000 više.

Ipak, sve to neće moći da se završi ukuloko Guarin stopira kompletan transfer.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.