Loše vesti za rosonere, brat menja brata protiv Rome?!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020, 13:24

Loše vesti za "rosonere", brat menja brata protiv Rome?!

Večeras se igra jedan od derbija Serije A.

Milan odavno nije imao ovakav početak sezone.

Piolijevi momci su lideri šampionata sa maksimalnim učinkom iz četiri odigrane utakmice. Večeras dočekuju Romu koja je u seriji od dve pobede.

Ipak, poslednje vesti iz Milana nisu ohrabrujuće.

Đanluiđi Donaruma i Hauge su bili pozitivni na COVID-19 na testiranju pred samu utakmicu te će propustiti večeras meč na "San Siru".

Hauge i nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imao toliko zapaženu ulogu po dolasku u Milan ovog prelaznog roka, ali Donaruma je jedan od zaslužnijih za odbranu koja je primila tek jedan gol u četiri utakmice.

Pioli ima dve opcije.

Na gol protiv "vučice" stojaće stariji Donaruma, Antonio ili 34-godišnji Tatarušanu. Tatarušanu brani redovno za reprezentaciju Rumunije, dok Antonio nema zvaničan nastup ove sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.