Loše vesti za redse, šta je sa Alisonom?

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020, 21:58

Loše vesti za "redse", šta je sa Alisonom?

Adrijan već "briljira" u Birmingemu.

Liverpul gubi sa 4:1 protiv Aston Vile.

Prvi gol Votkinsa ide na dušu Adrijana, Španac je napravio veliki kiks i laku loptu dodao Grilišu koji asistira svom napadaču.

Bivši golman Vest Hema je sklon kiksevima, a Klop bi potencijalno morao da računa na njega i posle reprezentativne pauze.

Klop je uoči meča, izjavio kako se Alison povredio juče na treningu uoči utakmice. U pitanju je povreda ramena a pojedini engleski mediji prenose da će Brazilac odsustvovati 4-6 nedelja.

Čekamo zvanično saopštenje kluba sa "Enfilda", "redsi" će propatiti sa Adrijanom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Klop nema rešenje, poslednjeg dana dovodi pojačanje od Murinja!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2020, 12:34

Nemac mora da reaguje....Posle bruke u Birmingemu i očajne partije rezerviste Adrijana, Jirgen Klop će izgleda reagovati poslednjeg dana prelaznog roka...Alison se povredio, Španac je imao košmarno veče u porazu od 7:2 na "Vila Parku" i sada će probati da dovedu novog golmana...U pitanju je Gazaniga...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.