Loše vesti za Junajted?

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2018, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vesti za Junajted?

Možda i nisu tako loše, ako u ozbir uzmemo poslednje dve utakmice "Đavola".

Junajted je slavio u prethodna dva susreta u okviru Premijer lige, najpre su na "Old Trafordu" bili bolji od Evertona, da bi potom nakon preokreta savladali Bornmut u gostima.

Protiv "Karamela" Junajted je odigrao jedan od najboljih mečeva ove sezone, dok su protiv "Trešnjica" odigrali možda i najbolje poluvreme u sezoni, drugo, kada su propustili sijaset prilika, da bi slavili golom Rašfroda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u sudijskoj nadoknadi.

Oba susreta povezuje jedna stvar, a to je da se Romelu Lukaku nije našao u prvoj postavi "Đavola" ni protiv bivšeg kluba, ni protiv Bornmuta.

Prvi je propustio iz taktičkih razloga, ušao je u finišu na teren kada je Junajted i primio jedini gol na utakmici, dok ga protiv "Trešnjica" nije bilo ni na klupi, zbog povrede.

Kako je i zvanično objavljeno, neće Belgijanac nastupiti ni protiv Juventusa na "Alijanc" stadionu u Torinu, njegovo ime se nije našlo na spisku putnika za Italiju.

U kakvoj se formi nalazio Lukaku pre povrede i kakve je rezultate Mančester ostvario bez njega u timu, možda su i pokazatelj da u ovom trenutku odsustvo Belgijanca i nije tako loša stvar za "Đavole", ali vreme će pokazati da li je zaista tako.

Duel između Juventusa i Junajteda, u okviru četvrtog kola Lige šampiona na programu je sutra do 21h.





Golmani: De Hea, Romero, Grent

Odbrana: Džouns, Baji, Jang, Smoling, Lindelof, Darmijan, Šo, Roho, Valensija

Sredina: MekTominaj, Mata, Pogba, Felaini, Fred, Lingard, Matić, Pereira, Erera

Napad: Sančez, Rašford, Marsijal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.