Izvor: RTS, 24.Okt.2021, 06:21

Loše veče Bogdanovića u prvom porazu Atlante

Košarkaši Atlanta hoksa doživeli su prvi poraz u novoj sezoni uz veoma lošu partiju srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića. Atlanta je poražena od Klivlenda rezultatom 101:95, a Bogdanović je bio među najslabijim pojedincima u svom timu.
Bogdan je na parketu proveo nešto više od 27 minuta i za to vreme postigao samo pet poena (2/7 iz igre, 1/3 trojke), uz dva skoka i isto toliko asistencija.

Srpski bek nije odigrao na nivou na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji nas je navikao, čemu svedoči i kolona +/- koja označava da li je tokom boravka u igri njegov tim bio u plusu ili minusu.
Dok je bio na terenu, Hoksi su bili u minusu čak 21 poen, što je najslabiji učinak od svih gostujućih igrača.
Kavalirsi su potpuno iskoristili lošu partiju rivala i, nakon dve izjednačene četvrtine, duel prelomili u trećoj, koju su dobili rezultatom 31:17. Uspeli su da se vrate iz minusa od 15 poena jer je Atlanta sredinom drugog perioda vodila 28:43.
Domaćina je predvodio Riki Rubio sa 26 poena, šest skokova i osam asistencija, dok je Mobli upisao dabl-dabl (17 poena i 11 skokova).
Na drugoj strani, najbolji u redovima "jastrebova" bio je Tre Jang koji je meč završio sa 24 poena i sedam uspešnih dodavanja.

Atlanta je na 1-1, dok je Klivlend u trećoj utakmici u novoj sezoni ostvario prvi trijumf.
Dalas meveriksi ostvarili su pobedu na gostovanju kod Toronta (103:95), a srpski centar Boban Marjanović nije dobio šansu da igra.
Najzaslužniji za trijumf "teladi" bio je Luka Dončić, kojem je jedan skok nedostajao za prvi tripl-dabl (27 poena, devet skokova i 12 asistencija).
U ostalim mečevima uspešni su bili Indijana pejsersi, Čikago bulsi, Minesota timbervulvsi, Milvoki baksi, Portland trejlblejzersi...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Loše veče Bogdanovića u prvom porazu Atlante, sjajni Dončić (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2021

Košarkaši Atlanta hoksa doživeli su prvi poraz u novoj sezoni uz veoma lošu partiju srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića. Atlanta je poražena od Klivlenda rezultatom 101:95, a Bogdanović je bio među najslabijim pojedincima u svom timu...Bogdan je na parketu proveo nešto više od 27 minuta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.