Loše po Darka Lazovića: Đenova overila još jedno pojačanje iz Milana

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše po Darka Lazovića: Đenova overila još jedno pojačanje iz Milana

Gužva na krilnim pozicijama u timu Grifona

Prometno je ovih dana u Đenovi, a novo pojačanje kluba sa Marasija je Alesio Ćerći.

Pre dve godine jedan od najboljih igrača Serije A, a potom promašaj Atletiko Madrida i Milana će pokušati da rehabilituje karijeru u dresu popularnih Grifona. Što ne bi trebalo da raduje srpskog internacionalca Darka Lazovića

Ćerći dolazi kao veliko pojačanje u Đenovu i biće direktan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rival Lazoviću na poziciji krilnog napadača. Podsetimo da je pre Ćerćija iz Milana došao i Suso koji takođe igra na istoj poziciji. U Đenovi nisu zadovoljni prvim delom sezone, a pored Lazovića se više očekivalo i od Pandeva i Gakpea.

Sada trener Gasperini za dve pozicije ima u konkurenciji Lazovića, Susa, Ćerćija, Pandeva, Gakpea, Laksala, Kapela i Perotija koji će najverovatnije biti prodat Romi.

Ćerći je bio jedan od najslabijih prvotimaca Milana u jesenjem delu sezone iako mu je Mihajlović pružio i veću šansu nego što je zaslužio. Sada je došao u Đenovu na pozajmicu do kraja sezone, a ugovorom je vezan za Atletiko iz Madrida do juna 2017. godine. Madriđani nemaju nameru da ga vraćaju i nadaju se da će Đenova otkupiti krilnog napadača na kraju sezone.

Ćerći je već odradio prvi trening sa novim saigračima.

(FOTO: www.genoacfc.it)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Milan se "oslobodio" Ćerćija

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2016

Italijajnski napadač ostaje u domovini, ali u daljem toku sezone neće više igrati za 'Rosonere'...Posle brojnih pertipetija, iz Đenove je stigla zvanična potvrda da je Alesio Ćerći stigao u tabor 'Grifona' i u nastvaku sezone će nastupati za njih kao pozajmljen igrač Milana...Ćerći je prošlog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.