Loša vest za ljubitelje Srećnih ljudi - danas igra Partizan! Dupli program za grobare, sve počinje mnogo ranije, Čuke nema na TV-u!?

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loša vest za ljubitelje ''Srećnih ljudi'' - danas igra Partizan! Dupli program za ''grobare'', sve počinje mnogo ranije, ''Čuke'' nema na TV-u!?

Baš kao i navijači Crvene zvezde tokom jučerašnjeg dana, tako će i pristalice Partizana večeras moći da biraju na kom kanalu će gledati svoje ljubimce. Za navijače Čukaričkog se to, nažalost, ne može reći...

Današnji fudbalski dan biće u znaku prvih mečeva drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a Srbiju će, posle rane eliminacije niškog Radničkog, predstavljati Partizan i Čukarički.

Prvi če na teren ''Brđani'', koji su u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kolu oduševili i igrom i rezultatom u dvomeču sa jermenskim Banatsom. Večeras od 19 časova gostuju u Norveškoj, protiv domaćeg Moldea, ali nažalost, ovoga puta nije najavljen direktan TV prenos njihove utakmice.

U tom terminu, na primer, na Areni Sport 3 planiran je direktan prenos kvalifikacione utakmice Lehja Gdanjsk - Brondbi...

Za to vreme, navijači Partizana, baš kao i Zvezdini juče, moći će da biraju - RTS 1 ili TV Arena Sport 1, jer će na oba programa biti emitovan direktan prenos susreta Konas Ki Nomads - Partizan.

Meč počinje u 19 časova i 30 minuta, a ''Arena Sport'' je kao i juče, pripremila bogat, višečasovni uvod u dvoboj u Rilu.

Program posvećem Partizanu počinje već u 15:30h, uključenjem iz studija, potom sledi repriza utakmice između Videotona i Partizana od pre dve godine, kada su crno-beli slavili sa 4:0 u Felčutu i plasirali se u Ligu Evrope.

Po završetku ovog snimka, sledi novo uključenje iz studija, pa direktan prenos meča i po završetku utakmice konačna analiza viđenog.

RTS je, u svojoj programskoj šemi najavio samo TV prenos, bez pratećeg programa, a kao što vidite u prilogu, najviše će trpeti dugogodišnji ljubitelji repriza serije ''Srećni ljudi'' koji će večeras biti uskraćeni za sledeću epizodu.

Screenshot: tvarenasport.com

Screenshot: rts.rs
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FSS odredio sudije za drugo kolo LSL, u centru pažnje derbi na ''Marakani''

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019

Dve utakmice odložene, narednog vikenda samo šest mečeva u Linglong Superligi...Podsetimo, odložene su utakmice Rad - Čukarički i Javor Matis - Partizan, zbog obaveza Partizana i Čukaričkog na evropskoj sceni...Od preostalih mečeva koji će biti odigrani, najveću pažnju izazvaće duel aktuelnog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.