Loš osvojio bod protiv očajnog – Deportivo i Granada podelili bodove, bezobrazni Farina kopirao Ronalda (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2015, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loš osvojio bod protiv očajnog – Deportivo i Granada podelili bodove, bezobrazni Farina kopirao Ronalda (VIDEO)

Meč na Rijazoru završen remijem 2:2, a fudbaler Deportiva isključen u finišu jer je zgazio i ošamario protivničkog igrača

Nekada su evropski velikani strepeli od Deportiva kada su dolazili na Rijazor, a sada navijači u Galiciji brinu da li će njihovi ljubimci uopšte opstati u Primeri. Danas su sa stadiona otišli razočarani jer su njihovi ljubimci na svom terenu remizirali 2:2 sa poslednjeplasiranom Granadom u 20. kolu Primere.

Ekipa iz La Korunje u poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 14 mečeva ima samo dve pobede, a Granada je još lošija, jer je u pomenutom periodu trijumfovala samo jednom.

Na početku utakmice delovalo je da će biti drugačije, pošto je već u sedmom minutu Piti fantastičnim golom sa ivice kaznenog prostora poslao bombu u gornji desni ugao gola Deportiva.

Ipak, posle toga domaćin je nekako uspeo da se podigne i vrati u život čime je pokazao da u svojim nogama ima još baruta. Izjednačujući pogodak za Deportivo postigao je Hoze Rodrigez u 34. minutu.

Samo četiri minuta kasnije ekipa iz La Korunje odigrala je dobar kontranapad, a najbolje se u kaznenom prostoru gostiju snašao Lukas i doneo preokret Deportivu.

Tu nije bio kraj uzbuđenjima u Galiciji, pošto je u 83. minutu Robert Ibanjez iskoristio lošu reakciju odbrane Deportiva i iz neposredne blizine doneo bod svim timu.

U 87. minutu Deportivo je ostao sa igračem manje na terenu, pošto je Luis Farina, slično Kristijanu Ronaldu u subotu, nagazio protivničkog igrača, a zatim mu lupio šamar.

PRIMERA 20. kolo:

Subota:

Kordoba – Real Madrid 1:2 (1:1)

/Gilas 3p – Benzema 27, Bejl 89p/

Elče – Barselona 0:6 (0:1)

/Pike 35, Mesi 55p, 88, Nejmar 69, 71, Pedro 90+3/

Atletiko Madrid – Rajo Valjekano 3:1 (2:1)

/Grizman 12, 24, Manučo 56 ag - Trashoras 35/

Real Sosijedad – Eibar 1:0 (1:0)

/Prijeto 55/

Viljareal – Levante 1:0 (0:0)

/Vijeto 56/

Nedelja:

La Korunja – Granada 2:2 (2:1)

/Rodrigez 34, Lukas 38 – Piti 7, Ibanjez 83/

17.00: Atletik Bilbao – Malaga

19.00: Espanjol – Almerija

21.00: Valensija – Sevilja

Ponedeljak:

20.45: Hetafe – Selta

(FOTO:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Deportivo i Granada podelili bodove

Izvor: B92, 25.Jan.2015

Fudbaleri Deportiva i Granade odigrali su nerešeno 2:2 (2:1) u utakmici 20. kola španske Primere...Deportivo je bio nadomak da zabaleži peti trijumf u šampionatu, pošto je do 84. minuta vodio sa 2:1, ali je bod poslednjeplasiranom timu na tabeli doneo Robert Ibanjez u završnici meča...Golove za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.