Loris napušta Totenhem?

Izvor: B92, 25.Avg.2023, 18:58

Loris napušta Totenhem?

Menadžer Totenhema Ange Postekoglu rekao je da će klub izvesno u prelaznom roku napustiti jedan golman, najavljujući tako mogući odlazak Francuza Uga Lorisa.



"Jednostavno ne možete imati igrača koliko želite. Postoji spisak i teško da ćemo na konačnom spisku za prvenstvo imati tri golmana",
rekao je Postekoglu na pitanje o budućnosti Lorisa u klubu.

Letnji prelazni rok se u Engleskoj završava 1. septembra, a svi klubovi Premijer lige obavezni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su da do 13. septembra pošalju konačan spisak od 25 igrača (starijih od 21 godine).

Totenhem trenutno ima 31 igrača starijeg od 21 godine, pa bi klub mogli da napuste i Erik Dajer, Tangi Ndombele ili Pjer-Emil Hojbjerg.

Loris nije bio u sastavu za prva dva meča u Premijer ligi. Na obe utakmice je za londonski klub branio Italijan Guljelmo Vikario, dok je u protokolu bio i Frejzer Forster.

Ovaj 36-godišnji francuski golman u Totenhemu igra od 2012. godine.

Totenhem posle dva kola zauzima šesto mesto na tabeli Premijer lige sa četiri boda, a u sledećem kolu u subotu gostuje Bornmutu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.