Lorens podbacio kada je bilo najvažnije – poznati svi parovi plej-ofa u AFC

Izvor: B92, 07.Jan.2024, 23:49

Lorens podbacio kada je bilo najvažnije – poznati svi parovi plej-ofa u AFC

Ove večeri igra se poslednje kolo ligaškog dela NFL-a, a posle prvog termina poznati su svi parovi plej-ofa u AFC konferenciji.

Najveći podbačaj imali su Džeksonvil Džeguarsi koji su trebali pobedom protiv Tenesi Tajtansa da uđu u doigravanje, ali su izgubili rezultatom 28:20.

Tragičar je kvoterbek Trevor Lorens, čovek koji je izabran kao prvi pik na draftu da bi vodio Džeguarse ka vrhu, ali je podbacio kada je bilo najvažnije.

Poraz Džeksonvila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u plej-of uvukao Pitsburg Stilerse koji su prethodne večeri bili bolji od Baltimor Rejvensa, a i Bafalo Bilsi su rešili pitanje učešća u završnici sezone.

Tampa Bej Bakanirsi su obezbedili plej-of pobedom nad Karolinom u kojoj Pantersi nisu postigli ni poen. Nisu se naigrali ni Baksi, ali su na kraju slavili sa 9:0.

Nju Orleans Sejntsi su nadigrali Atlanta Falkonse sa 48:17, dok su Sinsinati Bengalsi bili bolji od Klivlend Braunsa sa 31:14.

Detroit Lajonsi su pobedili Minesota Vajkingse sa 30:20, dok su u još jednom divizijskom duelu Njujork Džetsi bili bolji od Nju Ingland Patriota sa 17:3.

U AFC konferenciji, Baltimor kao prvi "sid" ide direktno u divizijski plej-of, dok su parovi "vajld kard“ vikenda:

(2) Majami – (7) Pitsburg

(3) Kanzas Siti – (6) Bafalo

(4) Hjuston – (5) Klivlend

Sledi rasplet u NFC konferenciji, a mečevi su počeli u 22.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.