Lorenco povredio desnu ruku

Izvor: B92, 12.Feb.2010, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lorenco povredio desnu ruku

Prošlogodišnji vicešampion kraljevske klase Moto GP šampionata Horhe Lorenco povredio je desnu ruku i odmah je podvrgnut operaciji.

Vozač Jamahe je ruku povredio u četvrtak tokom treninga na motoru za moto-kros u blizini Barselone, koji je održan u sklopu priprema za novu sezonu. Španac je povredio ruku kada je pao sa motora koji se u tom trenutku kretao 30 km/h i odmah je prebačen u bolnicu gde je ustanovljena fraktura.

Lorenco je već u petak napustio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolnicu i moraće da nosi zaštitu na ruci bar naredne četiri nedelje. Zbog povrede Španac neće moći da učestvuje na narednim predsezonskim testiranjima na stazi "Sepang” u Maleziji, ali se očekuje da će potpuno biti spreman za poslednje testove pred start sezone koji će u martu biti održani u Kataru.

Španski motociklista, dvostruki šampion u klasi do 250 kubika, prošlu sezonu je završio na drugom mestu, iza klupskog kolege Valentina Rosija. Ovogodišnji Moto GP šampionat startuje noćnom trkom za Veliku nagradu Katara na stazi "Losail” 11. aprila.

Nova Moto GP sezona je, takođe, deo novog izdanja naše igrice Auto-moto fantasy.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.