Lorenco je imao više sreće nego pameti, posle ovog udara s leđa (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jun.2016, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lorenco je imao više sreće nego pameti, posle ovog udara s leđa (VIDEO)

Možda je Horhe Lorenco nezadovoljan zbog činjenice da nije završio trku Moto GP šampionata, ali ono što je doživeo u krugu "Katalunje" od kolege sa staze Andrea Janonea, dugo će se prepričavati i trebalo bi da bude srećan što je ostao nepovređen.

Ukratko, Italijan nije na vreme počeo da koči uoči krivine i direktno je odpozadi udario u svetskog prvaka, kojeg je momentalno bacio sa motocikla.

Na sreću, iznenadni udarac koji je dobio u za njega potpuno bezazlenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << situaciji i let od preko deset metara nije ozbiljnije povredio Španca, koji je trku na Katalunji završio ranije nego što je planirao.

Printskrin: youtube/MotoGP Planet

- Mislio sam da ću polomiti ključnu kost. Leteo sam ka zemlji - opisao je trenutak incidenta Horhe Lorenco, a onda izneo zanimljivo zapažanje.

- Ja ne znam šta je bilo s njim (Janoneom). da li je kasno počeo da koči, ne znam. Znam da je ljudi izviniti se i reći, "pogrešio sam". Ja sam dobio pitanje od njega, "šta je s tvojim motorom?". To mi je najgore. Nije mi se ni izvinio.

Guliver/Mirco Lazzari gp/Getty Images

Janone, naravno, ni on nije mogao da nastavi, pao je istog trenutka kada je udario u Lorenca. Očekivano, kažnjen je, zbog čega će narednu trku početi sa poslednjeg mesta.

Video snimak koji je pred vama govori više od reči.



Vikend na Katalunji, osim pogibije mladog španskog vozača na treninzima u petak, obeležila je pobeda Valentina Rosija, prvi put od 2009. na čuvenoj španskoj stazi.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.