Lorbek u Olimpiji posle 10 godina

Izvor: Mondo, 09.Okt.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lorbek u Olimpiji posle 10 godina

Nekadašnji reprezentativac Slovenije ove sezone će ponovo igrati ABA ligu.

Iskusni bek Domen Lorbek (32) potpisao je ugovor sa Olimpijom do kraja sezone.

On se vratio u Ljubljanu posle 10 godina provedenih u Estudijantesu, Benetonu, Sevilji, Heliosu, San Sebastijanu, Avelinu, Krki, Gazijantepu, Kantuu i ponovo u Sevilji, gde je prošle sezone nastupio na samo četiri utakmice za ekipu Betisa.

Razlog je povreda kolena, zbog koje je morao na dugu pauzu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Jedva čekam da posle godinu dana opet zaigram. Tražio sam klub gde bih mogao da se dokažem kroz utakmice i došao u Olimpiju bez velikih očekivanja. Ići ću meč po meč, uveren da ću iskoristiti minute koje mi trener Gašper Okorn bude dao".

Mlađi brat krilnog centra Erazema Lorbeka, igrao je za Sloveniju na prvenstvima Evrope 2007. u Španiji i 2009. godine u Poljskoj, gde je bio jedan od najzapaženijih aktera "epske" polufinalne utakmice protiv Srbije.

Olimpija posle poraza od Crvene zvezde ima skor 1-2 u ABA ligi, a od srede će se takmičiti i u FIBA Ligi šampiona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.