Lopetegi bi da pokvari planove Murinju!

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopetegi bi da pokvari planove Murinju!

Kako prenose španski mediji, novi trener Reala je bacio oko na fudbalera za kojeg je zainteresovan i Portugalac.

Hulen Lopetegi je postavljen za novog šefa struke madridskog Reala, a to ga je koštalo i posla na klupi reprezentacije Španije, samo dan pred početak Mundijala u Rusiji.

Španija još oseća potrese zbog otkaza koji je Lopetegi zaradio, a španski stručnjak je već i napustio Rusiju i uskoro će se javiti na dužnost u novom klubu.

On je navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već sastavio spisak želja, više o tome OVDE.

Prema informacijama koje prenosi "Don Balon", na njegovoj listi želja nalazi se i štoper minhenskog Bajerna Džerom Boateng.

Lopetegi navodno veruje da bi Boateng činio idealan štoperski tandem sa Ramosom, a to je već i saopštio Florentinu Perezu.

Nemac bi mogao da promeni sredinu ovog leta, govorio je o tome da su mu potrebni novi izazovi, a nije tajna da se nalazi i na radaru Mančester junajteda.

Boateng ima još dve godine ugovora u Minhenu, imao je minule sezone problema sa povredama, ali nema sumnje da je i dalje jedan od najboljih štopera na planeti.

Lopetegi bi mu tako dao prednost u odnosu na Varana, čija sudbina bi bila neizvesna dolaskom nemačkog internacionalca.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zakazana promocija na "Bernabeu" (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2018

Zvanično saopštenje osvanulo na sajtu kluba iz Madrida...Hulen Lopetegi je novi trener Reala, to je obelodanjeno još početkom nedelje, a dogovor koji je postigao sa "Los Blankosima" koštao ga je posla u reprezentaciji Španije...FS Španije, na čelu sa predsednikom Rubijalesom je odlučio da uruči...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.