Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2020, 09:03

Longo: Bio je ovo moj poslednji meč u Torinu

Trener Bikova otišao iz kluba

Samo dve pobede u poslednjih deset kola, pet mečeva u nizu bez trijumfa i Torino se našao blizu opasne zone.

Daleko ispod očekivanja su Bikovi odigrali sezonu i na kraju je bilo jasno da će Moreno Longo morati da pokupi stvari i da napusti klupu. Potvrdio je to i on nakon utakmice poslednjeg kola u Bolonji (1:1).

Bio je ovo moj poslednji meč u Torinu. Želim da se zahvalim svima koji su mi ukazali šansu i koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su me pratili u ovoj avanturi. Pozvan sam ovde sa zadatkom da spasem Torino od ispadanja i ja sam taj cilj ostvario“, rekao je Longo.

Nije tajna da su Bikovi u pregovorima sa Markom Đampaolom da predvodi tim sledeće sezone. Potvrdio je tu informaciju i direktor Torina Davide Vanjati.

Đampaolo je trener koji nam se sviđa i odličan taktičar. On je trenutno pod ugovorom sa drugim klubom, pa ne bi bilo pošteno da sad nešto šire pričam na tu temu. Neka ostane na tome da je on trener kojeg mnogo cenimo“, rekao je Vanjati za Skaj Sport.

Đampaolo se i dalje vodi kao trener Milana, jer je smenjen u oktobru prošle godine, ali ima ugovor do leta 2021. godine.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.