Lomić sa penala zaustavio Bežaniju

Izvor: B92, 14.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lomić sa penala zaustavio Bežaniju



Fudbaleri Partizana pobedili su Bežaniju rezultatom 1:0 u meču 25. kola Meridijan Superlige. Jedini gol na utakmici postigao je Marko Lomić u 24. minutu iz jedanaesterca. Partizan je tako smanjio prednost Crvene zvezde na sedam bodova, sedam kola pre kraja šampionata. Bežanija ostaje na četvrtom mestu.

'Crno-beli' su pred oko 5.000 gledalaca bili bolji tim svih 90 minuta. U prvom poluvremenu pored akcije posle koje je Lomić postigao jedini gol isti igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pogodio je prečku udarcem sa dvadesetak metara, a većina akcija fudbalera Partizana završavala se centaršutevima koje su gosti uspešno neutralisali.

U nastavku je Partizan imao nekoliko dobrih akcija i udaraca ka golu Bežanije.

Veći deo tih lopti (Nebojša Marinković, Nenad Marinković, Zajić, Jovetić, Gulan) završavao je pored stativa, a one koje su išle ka mreži 'skidao' je golman gostiju Božović.

Mario Đurovski je jedini ugrozio Ivicu Kralja posle slobodnog udarca sa 25 metara.

Partizan je utakmicu odigrao bez povređenih Mihajlova, Tomića, Odite i Nađa i suspendovanih Rukavine i Bajića, a gosti bez ijednog od igrača koji su 'na pozajmici' od Partizana (Milović, Knežavić, Stančevski, Lazić, Vukajlović).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.