Lokomotiva ponizila Istru

Izvor: TV Arena Sport, 21.Jul.2015, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokomotiva ponizila Istru

U poslednjem susretu 2. kola Prve HNL Lokomotiva je kod kuće pobedila Istru 1961 sa čak 6-1 (4-0).

Fudbaleri Lokomotive su u prvom poluvremenu pet puta šutirali ka protivničkoj mreži i pritom postigli čak četiri gola, a u nastavku su postigli još dva. Najbolji igrač utakmice bio je Damir Šovšić koji je postigao dva gola i asistirao pri još jednom golu, a strelci za zagrebački tim bili su i Jan Doležal (21), Marko Kolar (45), Karlo Bručić (66) i Ivan Fiolić (89).
>> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << />
Jedini pogodak za goste postigoa je Petar Franjić (58) kojem je to bio već treći gol ove sezone. U prvom kolu u pobedi protiv Slaven Belupa (3-1) bio je dvostruki strelac.

Na tabeli vode Osijek i Split sa po četiri boda, dok Lokomotiva i Istra 1961 imaju po tri boda. Na začelju tabele su Zagreb i Slaven Belupo sa po jednim bodom.

Rezultati 2. kola

Inter Zaprešić   1 - 1   Zagreb

Osijek   1 - 1   Dinamo Zagreb

Rijeka   3 - 3   Slaven Koprivnica

Hajduk Split   0 - 0   Split

Lokomotiva Zagreb   6 - 1   Istra 1961

Izvor: Dnevnik.hr

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.