Lokomotiva otpustila Muslina

Izvor: B92, 20.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokomotiva otpustila Muslina



Moskovski fudbalski klub Lokomotiva otpustio je srpskog trenera Slavoljuba Muslina. Lokomotiva je saopštila da će tim ubuduće predvoditi nekadašnji trener CSKA iz Moskve Oleg Dolmatov.

Dolmatov je prethodno trenirao Šinjik, koji se bori za opstanak u Prvoj ligi Rusije, ali je prošlog meseca dobio otkaz. Uprava Lokomotiva je Muslina otpustila posle poraza na domaćem terenu od Moskve 0:1.

Lokomotiva je posle poraza od Moskve pala na drugo mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na tabeli ruskog prvenstva sa dva boda manje od prvoplasiranog CSKA. Tim je, takodje, završio ovosezonsko učešće na evropskoj sceni, pošto ga je iz Kupa UEFA eliminisao belgijski Varegem.

Lokomotiva je prvu utakmicu sa Varegemom u Moskvi dobila sa 2:1, ali je u gostima poražena sa 0:2, a ruski mediji su optužili Muslina da je bio previše samouveren i da je potcenio protivnika.

Muslin je u Lokomotivu došao prošlog decembra iz belgijskog Lokerena i tako postao prvi stranac na klupi moskovskog kluba. Srpski trener je ranije predvodio i Crvenu zvezdu, Levski iz Sofije, Metalurg iz Donjecka i francuske klubove Brest, Bordo, Le Man.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.