Izvor: FudbalSrbija.net, 23.Jan.2015, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokomotiva bolja od OFK Beograda

23.01.2015.
I u drugom meču na turniru u Medulinu,fudbaleri OFK Beograda su doživeli poraz,a ovaj put je bila uspešnija ekipa Lokomotive iz Zagreba rezultatom 2-1.Prvih pola sata igre je pripalo „lokosima“ koji su imali terensku inicijativu i dve solidne prilike preko Gržana i Leka.
OFK uzvraća u 34 Dražić idealno upošljava Paločevića sa svoje polovine koji ide sam ka golu Lokomotive, ali u odlučujućem trenutku ga sustiže Perić i blokira njegov udarac .Lokomotiva bolje započinje drugo poluvreme i dolazi u vodjstvo u 51.minutu, a strelac je Tolić. Nastavili su hrvatski igrači u istom ritmu i u narednim minutima, te je Karačić duplirao prednost već u 60.Dejan Zarubica u 84 minutu postiže počasni pogodak za „romantičare“ i konačnih 1-2.
OFK Beograd:Čupić,Aksentijević,Dautović,Savić,Antonov,Micevski,Gajić,Paločević,Dražić,Antić,Jovanović
Lokomotiva:Zelenika,Bartolec,Mamić,Mrčela,Šošić,Pavičić,Perić.Andrijašević,Doležal,Leko,Gržan
 
 

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.