LoL Vip Adria - Bontech i Kliktech očekivano pobedili

Izvor: B92, 22.Okt.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LoL Vip Adria - Bontech i Kliktech očekivano pobedili

Kompletirano je peto kolo LoL Vip Adria Lige, a Kliktech i Bontech su pobedama u drugom danu ovog kola zadržali prvo, odnosno drugo, mesto na tabeli na kojima su i ušli u ovu nedelju.

Bontech je u prvom meču drugog dana imao lak zadatak, jer su u svom meču igrali protiv poslednjeplasirane ekipe Ancestral, koja i posle ovog kola ostaje na poslednjem mestu bez pobede u ligi. Bontech je kontrolisao igru u oba gejma, a imali smo prilike i da vidimo par novih pickova. Prvi gejm bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prilika da Bager, jungler Bontecha, isproba novog Xin Zhao-a, koji se u ovom gejmu poprilično dobro snašao. U drugom gejmu opet se pojavio Xin, ali pored njega u gejmu su učestvovali Katarina, Leona i Malphite. Drugi gejm počeo je bolje po Ancestral, ali je opet neodlučnost u samom late gejmu bile odličujuće u pobedi Bontecha. Za ovu pobedu Bontecha od 2-0 bilo je potrebno manje od 45 minuta gejma, a pobedom se Bontech izjednačio sa ekipom x25 na drugom mestu, ali će x25 zbog poraza u međusobnom duelu od Bontecha zauzeti treće mesto.

Fenomenalan meč između Kliktecha i Crvene Zvezde zatvorio je peto kolo. Zvezda je delovala fantastično, ali su minimalne greške bile kažnjene i Kliktech je uspeo doći do pobede u prvom gejmu. Drugi gejm bio je neizvesniji. Zvezda je vodila sa 8-2, ali je timska kompozicija Kliktecha bila neuništiva za tim Crvene Zvezde koja je iz minuta u minut gubila prednost. Jedan Baron bio je dovoljan novoosnovanom super timu da totalno preokrene gold lead u svoju korist i završi gejm bez većih poteškoća i mogućnost odbrane Zvezde. Kliktech je i dalje usamljen na vrhu tabele sa 5 pobeda i bez poraza, dok je Crvenoj Zvezdi ovo četvrti poraz iz pet mečeva. Oni trenutno dele šesto mesto sa Asusom, mesto koje vodi u plej-of za plasman na LAN završnicu, ali samo jedna od ove dve ekipe moći će da izbori plasman.

Još dva kola ostala su do kraja grupne faze, a borba za mesto na LAN finalu ne može biti neizvesnija. Sve ekipe i dalje imaju šanse za plasman, čak i poslednjeplasirani Ancestral, dok će na drugoj strani tabele veliku borbu voditi x25 i Bontech za to drugo mesto i direktan plasman na LAN finale, dok će druga ekipa svoj put tražiti kroz plej-of.

Izvor: Klan RuR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.