Lo Selso ostaje u Betisu

Izvor: RTS, 16.Apr.2019, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lo Selso ostaje u Betisu

Argentinac Đovani Lo Selso će i naredne sezone igrati u Betisu, nakon što je klub iz Sevilje za 22 miliona evra otkupio ugovor od Pari Sen Žermena.
Betis je aktivirao opciju kupovine iz pozajmice i sa 23-godišnjim fudbalerom dogovorio saradnju do 2023. godine.

Lo Selso je letos stigao u Betis, odigrao je na visokom nivou već 40 utakmica i sa 15 golova i četiri asistencije postao jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ključnih fudbalera u ekipi.
Prvi je strelac tima koji se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli španske La Lige.
Karijeru je počeo u argentinskom Rosariju, dok je za reprezentaciju nastupio deset puta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Betis kupio svog najboljeg fudbalera za 22.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 16.Apr.2019

Španski prvoligaš Betis objavio je danas da je iskoristio mogućnost i otkupio argentinskog reprezentativca Đovanija Lo Selsa (23) sa kojim je potpisao ugovor do juna 2023. godine. Klub iz Sevilje i Pari Sen Žermen, u čijem je vlasništvu Lo Selso bio do danas, još prošlog leta su prilikom realizacije pozajmice ofanzivca...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.