Ljulj opet provocira – lupio ćušku treneru protivničkog tima VIDEO

Izvor: B92, 15.Okt.2023, 16:07

Ljulj opet provocira – lupio "ćušku" treneru protivničkog tima VIDEO

Košarkaš Real Madrida Serhio Ljulj ponovo se nesportski poneo, ovog puta na poluvremenu meča sa Mursijom, kada je provokatorski udario Sita Alonsa.

Ljulj je prišao treneru Mursije s leđa, prigovorio mu i potom mu u prolazu udario "ćušku" što se nimalo nije dopalo Alonsu.

Krenuo je trener gostiju ka Ljulju, želeo da se objasni sa njim, ali su se strasti brzo primirile.

Možda u ovom potezu Ljulja nije bilo loše namere, ali poznajući Ljulja i njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istoriju...

Njegova prošlost - znaju to najbolje navijači Partizana - je prosto takva da svaki njegov ovakav i sličan potez navode na pomisao da jednostavno ne može prikriti svoje provokatorsko lice.

Nedavno je u meču Evrolige sa Efesom, s leđa, namerno, klasičnim "bodičekom" udario igrača Anadolu Efesa, no ostao je nekažnjen za taj "prljav" potez.

Nova sezona, ali, očito, i stari Ljulj.

Pogledajte njegov "duel" sa Alosnom.

Real je inače pobedio 106:92 uz deset poena Ljulja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.