Ljudi, šta je ovo!? Na Etihadu 4 gola za 11 minuta! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudi, šta je ovo!? Na "Etihadu" 4 gola za 11 minuta! (video)

Nestvaran početak utakmice na stadionu "Etihad" u Mančesteru. Po dva gola u mreži Edersona i Lorisa za 11 minuta igre.

Početak revanš utakmice četvrtfinala Lige šampiona između Mančester sitija i Totenhema ostaće upamćen kao najefikasniji u istoriji takmičenja!

Nikada brže četiri gola nisu postignuta u elitnom takmičenju.

Jedanaest minuta bilo je potrebno dvema ekipama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da postignu četiri gola i da najave totalnu ludnicu do kraja meča.

Mančester siti anulirao je zaostatak iz prve utakmice nakon samo četiri minuta igre. Rahim Sterling je pogodio malu mrežu.

Samo tri minuta kasnije "hladan tuš" za domaće. Hjong Min Son koristi grešku Laprtea i poravnava rezultat, a tri minuta kasnije viđen je isti scenario - 1:2!

Tek što su krenuli sa centra fudbaleri Mančester sitija stižu do izjednačenja. Bernardo Silva je šutirao, a lopta je posle rikošeta prevarila Lorisa i završila u mreži.

Dva prema dva u 11. minutu!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ranije nego ikad i četiri gola, ali i pet pogodaka (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2019

Do 21. minuta revanša engleskog duela u četvrtfinalu Lige šampiona Mančester siti - Totenhem 3:2 (prvi meč 0:1)...Golovi su na Etihadu padali kao na traci. Evo kako: 1:0 Sterling u 4, 1:1 Son u 7, 1:2 Son u 10, 2:2 Bernardo Silva u 11, 3:2 Sterling u 21...Do sada četiri pogotka na jednom meču...

Nastavak na Vesti-online.com...

Poluvreme - Liverpul gleda ka polufinalu, pet golova i drama u Mančesteru! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2019

Zanimljivi mečevi Lige šampiona u četvrtfinalu...Ajaks čeka pobednika duela Mančester siti - Totenhem, a trenutno je tamo prava drama...Videli smo pet golova do 21. minuta, gledali smo neverovatnu utakmicu, nikada u istoriji Lige šampiona se nije desilo tako nešto...Sterling je doveo domaće u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.