Ljudi, pobedila Darušafaka! Sjajni Lučić u pobedi Bajerna!

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudi, pobedila Darušafaka! Sjajni Lučić u pobedi Bajerna!

Slavlje Bajerna i Darušafake u prvim utakmicama današnjeg dana Evrolige.

U okviru 20. kola Evrolige ekipa Bajerna je stigla do 10. pobede u sezoni pošto je na gostovanju savladala Himki rezultatom 60:71.

Bajern je impresivno igrao odbranu u drugoj, trećoj i četvrtoj četvrtini, računajući samo te tri četvrtine primili su ukupno 32 poena, samo 4 više od prve četvrtine.

Fantastičan je danas bio Vladimir Lučić koji je postigao 15 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imao 4 skoka i 2 asistencije. Derik Vilijams je postigao 20 poena, Jović je za 9 minuta imao 2 skoka i 1 asistenciju. Dangubić je imao 1 poen za 18 minuta.

Kod domaćina Malkom Tomas je imao 13 poena, a Džordan Miki je dodao isto toliko.

Darušafaka je stigla do ukupno treće pobede u 20 utakmica ove sezone u Evroligi, slavila je protiv Baskonije sa 80:75, Toni Daglas je upisao 21 poen, Majkl Erik je upisao 18. U dresu Baskonije najbolji Met Džening sa 18 poena.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BL - Dortmund ubedljivo čuva vrh, goleada podno Švarcvalda!

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2019, 18:27

Ubedljiva Borusija, goleada u Frajburgu...Borusija iz Dortmunda je uspela da slavi protiv Hanovera na svom terenu sa ubedljivih 5:1...Bio je to 15. trijumf domaćina u ovoj sezoni, Borusija i dalje suvereno čuva vrh, sada imaju devet bodova viška u odnosu na Bajern, ali i utakmicu više...Prvo je Hakimi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.